YIT - STEIN2

Bernoláková 3,
811 07 Bratislava (Pozsony)

+421 948 687 667

Hé - Pé: 07:30- 15:30

Szombat: 07:30 - 12:30
Vasárnap: Időpont egyeztetés által

Itt vagyunk Önnek

A hét minden napján

Az egészségügyi problémák nem időhöz kötöttek, ezért a hét minden napján itt vagyunk az Ön számára, hétvégén illetve ünnepnapokon is.

Orvosi tanácsadás

Konzultációk a nap 24 órájában

Szaktanácsadás esetén forduljon hozzánk bizalommal. 

Különleges esetek

Terhes pácienseket is vállalunk

Akut proktológiai problémákkal küzdő, terhes pácienseinket akár azonnali ügyfélfogadással tudunk kezelni.

Jó proktológust keres Pozsonyban és környékén, de úgy érzi, hogy minőségi proktológiai klinikákból hiány van Pozsonyban? Klinikánk magas szakmai színvonalon, sokéves tapasztalaton és pácienseink személyre szabott kezelésein alapul.

A pozsonyi proktológia a végbél összes betegségének műtét nélküli kezelésével foglalkozik. Ez egy viszonylag intim terület, ezért sokan tartanak a proktológiai vizsgálatoktól. Nálunk aggodalomra semmi oka. Elérhetőek vagyunk a hét minden napján, még az ünnepnapok alatt is. Számunkra fontos az Ön egészsége.

Pozsonyi rendelőintézetünk a proktológiai szolgáltatások széles skáláját nyújtja, mint az aranyér, az anális repedések, az anális polipok, és nem utolsó sorban az anális viszketés. Jó proktológust Pozsonyban nem könnyű találni. Foglaljon nálunk egy konzultációs időpontot, mi pedig gyorsan és fájdalommentesen megoldjuk intim problémáját.

Eredményeinket mellékhatások nélkül garantáljuk. Győződjön meg személyesen.  Az Ön egészsége a mi prioritásunk.

proktologická ambulancia Bratislava

Rólunk

Proctocare

Klinikánkon számunkra elsődleges a szakmaiság és természetesen a diszkréció.

Nagyon fontos a szakmai tapasztalat ezen területen – ezért döntöttünk úgy, hogy klinikánkat egy tapasztalt proktológus, MUDr. Karima Masalkhiho irányításával építjük fel.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Proktológiai szolgáltatások széles választéka

Tudjuk, hogy szinte mindenkit aggaszt a proktológussal való első találkozás, ezért a legnagyobb hangsúlyt a vizsgálataink személyreszabottságára a diszkrécióra és a maximális szakmaiságra fektetjük. Az első vizsgálat részeként a proktológus megismerkedik a beteg általános egészségi állapotával, aki a vizsgálat során elmagyarázza, milyen problémákkal szenved.

A hemoroid vagy másként „aranyér” néven is ismert. Ez kellemetlen egészségügyi probléma, amely általában az érfal gyengülése miatt merül fel. Fontos tudni, hogy a végbél egészségügyi problémái mögé más betegségek is rejtőzhetnek, amelyeket csak egy proktológus tud felismerni alapos vizsgálat után.

Az anális repedés a nyálkahártya repedése az anális csatorna disztális részén (közvetlenül a végbélnyílásban). Ez a végbél egyik legfájdalmasabb betegsége.

Az aranyér perianalis trombózisa a külső aranyér leggyakoribb szövődménye, amelyet hirtelen megjelenő és súlyos fájdalmas duzzanat jellemez a végbélnyílás szélén. Ez lehet borsó méretű de akár egy meggy méretét is elérheti.

Az anális duplikációk a puha bőröcskék felgyülemlése, végbélnyílás körül fordulnak elő. Nagyon gyakoriak és szinte mindig ártalmatlanok. Általában a páciensek az aranyérrel tévesztik össze. A duplikátumok egy, két vagy több csomópontban lehetnek a végbélnyílás körül.

Az anális polip kifejezés jóindulatú daganatra utal, amely az anális csatorna nyálkahártyáján alakulhat ki. A legtöbb esetben fájdalommentesek, de jelenlétüket más kellemetlen tünetek kísérik, mint például a vérzés,a széklet kényszer vagy nyálka megjelenése a székletben.

A perianalis szemölcsök vagy a condylomák fertőző, vírusos, jóindulatú természetűek. Gyakran a HPV vírus néven ismert nemi úton terjedő betegségnek – papillomavírusnak a következménye.

A végbél viszketését a legtöbb esetben valamilyen más betegség okozza – pl. aranyér, anális repedés, bőrbetegség, cukorbetegség esetleg gyulladásos végbélbetegség vagy daganatos megbetegedés.

ÁRLISTA

Az egyes műtétek összege:

mivel minden páciensünket  individuálisan közelítjük meg, az első vizsgálat után megállapodunk az egyes kezelések árában vagy azok kombinációjában. Az ok, amiért nem teszünk közzé teljes árlistát, az az, hogy a beteg öndiagnosztikája nagyon ritkán esik egybe az orvosilag megállapított diagnózissal. Telefonos konzultáció esetén szívesen nyújtunk további információkat az árképzéssel kapcsolatban.

Az alapvizsgálat összege:

80
  • Egyéni megközelítés
  • Rektális kontroll
  • Vizsgálat instrumentális rektoszkópiai módszerrel
  • A vizsgálat időtartama legfeljebb 30 perc
  • Egyéni program felállítása a vizsgálat eredményei szerint

FOTÓGALÉRIA

ELŐRE FOGLALT IDŐPONT ESETÉN NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ (időpont egyeztetés még egy azon napon is lehetséges)

rendelünk a hét minden napján. Szükség esetén a nyitvatartási időn kívül is.

NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ

hívás után egészségügyi problémáját közvetlenül konzultálja főproktológusunkkal.

A VIZSGÁLATHOZ NINCS SZÜKSÉGÜNK KARTOTÉKÁRA

Aku​t proktológiai problémák esetén nálunk nincs szüksége a nyilvántartó lapjára.

We speak english

We make sure that we provide healthcare to the maximum level standard. We equipped our clinic with the most modern equipment, at the same time we provide the highest emphasis on human approach, discretion and maximum professionalism,
don’t hesitate to contact us .

Az egészségügyi probléma nem szégyen.

Klinikánkon prioritásunk pácienseink személyre szabott kezelése, a szakmaiság és természetesen a diszkréció. Tudjuk, milyen kellemetlenek lehetnek az általunk kezelt egészségügyi problémák, ezért pácienseinket a lehető leggyorsabban és legszemélyreszabottabban kezeljük. Szükség esetén, hétvégén vagy esti órákban is elérhetőek vagyunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll egy telefonvonal, ahol az egészségügyi problémáját közvetlenül proktológusunkkal konzultálhatja meg.
Az év 365 napján elérhetőek vagyunk az Ön számára.
0
4000 elégedett páciens.
0
nyelven beszélünk (szlovák, angol, német és magyar)
0

REFERENCIÁK

Ügyfeleink véleménye

MEGKÖZELÍTHETŐSÉGEINK

Klinikánk az új STEIN 2 épület modern helyiségeiben található az óvárosban, a Legionárská és a Krížná utcák kereszteződésében.

Ingyenes parkolási lehetőség közvetlenül az épület előtt.

A vasútállomásról induljon a 210-es számú trolibusszal, és szálljon le a Račianske Mýto megállónál, ahonnan már csak 200 m a rendelőnkig.

A buszpályaudvarról / Mlynské Nivy / a 21-es, 210-es vonalak elérhetőek, szálljon le a Račianske Mýto megállónál, ahonnan már csak 200 m a rendelőnkig.

Elérhetőek vagyunk a 4-es, 9-es számú villamosokkal. Szálljon le a Krížnáná
megállónál, ahonnan rendelőnk 150 m-re található.

A Blumentál megállóig a 3,7,9-es villamos és a 39-es busz vonalakkal jut el, szálljon le a Blumentál megállónál, majd gyalogoljon el 350 m-re Steinig hozzánk.